april

 • Almir vindt een baan

  25 april 2018

  Almir Salihovic heeft een uitkering maar wil graag werken. En hij weet wat hij wil. Aan de slag in een verkoop functie,het liefst op het gebied van elektronica. Daar heeft hij voor geleerd en daar zit zijn interesse. Maar .. hoe krijg je die baan. “Door te netwerken”, zegt zijn consulent. “Vertel in je omgeving dat je werk zoekt. En wees duidelijk wat je wilt. Vraag niet aan mensen of ze een baan voor je hebben, maar vraag of ze met je mee willen denken.”

 • Ruud woont zelfstandig

  19 april 2018

  We willen dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig kan wonen. Dat geldt ook voor Ruud, die met een dwarslaesie, zelfstandig in een appartement in de binnenstad van Zutphen woont.

 • Schulden, leven met onrust

  25 april 2018

  Het Plein helpt mensen met schulden of dreigende schulden om grip te krijgen op de financiën. Een taak waar nog heel wat taboe op zit. Onterecht, vinden de consulenten van Het Plein. Want schulden hebben is niet alleen maar 'eigen schuld'. De volgende casus toont hoe 1 fatale fout een leven kan doen ontsporen.

 • Stoppen met roken

  26 april 2018

  Op dinsdag 8 mei organiseert Het Plein samen met Allen Carr's Easyway Nederland een cursus stoppen met roken. De unieke kans voor rokers om definitief te stoppen met roken.

 • Jaarverslag Het Plein 2017

  We zijn trots op wat we hebben bereikt in 2017. Dit willen we graag met u delen via dit jaarverslag.
  Wij wensen u veel leesplezier.