Stoppen met roken

Op dinsdag 8 mei organiseert Het Plein samen met Allen Carr's Easyway Nederland een cursus stoppen met roken. De unieke kans voor rokers om definitief te stoppen met roken.

De methode van Allen Carr bestaat uit een eendaagse training van ongeveer 6 uur. Tijdens de training rookt u uw laatste sigaret.

Kosten

Deze training kost normaal € 356,95. Als u besluit mee te doen met de training van Het Plein, betaalt u € 25,-. Menzis betaalt de rest, ook als u geen klant bent van deze zorgverzekeraar. (De gemeente krijgt hiervoor een speciaal budget van Menzis.)

Waarom doet Het Plein hieraan mee?

Roken is slecht voor uw gezondheid. Dat weet iedereen. En het zorgt er ook voor dat u zich niet 100% fit voelt. We weten: puur op wilskracht lukt het meestal niet om te stoppen met roken. Maar deze training is anders. Het is een training voor rokers, gegeven door ex-rokers. Alle trainers zijn flinke rokers geweest en via de Allen Carr methode gestopt. Deze methode is in Nederland al meer dan 30 jaar een bewezen succes.

Maximaal 50 deelnemers

In de training is plaats voor maximaal 50 klantne van Het Plein. Deelname gebeurt op volgorde van aanmelding. Dus meld u snel aan! Dit kan tot donderdag 3 mei via het mailadres plein@allencarr.nl.

Meer informatie over Allen Carr

Op www.allencarr.nl vindt u meer informatie over de training, ervaringen van andere deelnemers en een korte voorlichtingsfilm.

Contact

Heeft u vragen? Kom langs tijdens kantooruren of bel naar 0575 – 595 700.