juni

 • Laag inkomen? Uw kind mag deze zomer mee uit!

  19 juni 2018

  Stichting Wie goed doet goed ontmoet nodigt alle kinderen uit Lochem en Zutphen tussen 4 en 17 jaar uit om mee uit te gaan. Voor iedere leeftijd is er een aangepast programma. Deze activiteit is gratis voor alle mensen met een laag inkomen. Wees er snel bij want vol = vol.

 • Ondersteuning Werk en Inkomen per 1 januari bij de gemeente

  21 juni 2018

  Vanaf 1 januari stopt de gemeenschappelijke regeling Het Plein. Vanaf volgend jaar gaan de gemeenten Zutphen en Lochem de ondersteuning op het gebied van werk en inkomen aanbieden in hun eigen gemeente. Voor Zutphen geldt dit ook voor diverse zorgtaken die Het Plein nu uitvoert. Tot 1 januari voert Het Plein gewoon zijn huidige taken uit en verandert er dus niets voor inwoners en werkgevers. Beide colleges besloten dit afgelopen dinsdag. Eind 2017 spraken zij al het voornemen uit om te stoppen met Het Plein.

 • Aanmelden voor vakantieuitje wgdgo

  02 juli 2018, pdf, 255kB

  Voor het 3e jaar op rij neemt Stichting Wgdgo kinderen uit Lochem en Zutphen mee op een vakantieuitje! Download het aanmeldformulier en ga mee!

 • Flyer nieuwe schooljaar leergeld Zutphen

  02 juli 2018, pdf, 232kB

  Voor veel ouders is het elke keer weer schrikken wanneer zij rekeningen van de school krijgen om de kosten voor hun kinderen te betalen. Het onderwijs is helaas niet helemaal gratis. Vaak is het noodzakelijk om een laptop of een iPad aan te schaffen. Soms heeft het kind speciale kleding nodig voor de opleiding.
  Wanneer uw inkomen beperkt is , maximaal 130 % van het minimum inkomen , dan kunt u een beroep doen op onze stichting. Wacht u daar niet te lang mee , ook wij gaan met vakantie en de school is in de zomervakantie gesloten.