maart

 • Maak kennis met AZC

  08 maart 2018

  Wil je gaan darten met je vrienden, een potje kaarten onder het genot van een kopje koffie, of wil je graag een potje voetballen? Werkervaringsplekken en allerlei andere activiteiten worden aangeboden bij voetbalvereniging AZC.

 • Voorlichting over werken in de zorg

  14 maart 2018, pdf, 828kB

  Op 15 maart is er een Voorlichtingsdag Zorg voor iedereen die meer wil weten over werk en opleiding in de zorg. Je kunt op deze middag alvast
  kennismaken met diverse zorginstellingen.

 • SCOOTMOBIELDAG ZUTPHEN/WARNSVELD

  15 maart 2018

  Nieuwe scootmobiel of elektrische rolstoel ? Onzeker over uw rijvaardigheden of de geldende verkeersregels? Kom op 18 april naar de scootmobieldag.

 • Werkzoekenden op bezoek bij groen bedrijven

  19 maart 2018

  Vanochtend ging Het Plein met 36 werkzoekenden op bezoek bij vier groenbedrijven. Met het doel om mensen te interesseren voor een baan in het groen. Want er is veel vraag naar hoveniers en aanpakkers met groene vingers.

 • Speeddates horeca in Lochem zorgt voor matches

  26 maart 2018

  De speeddates van vorige week zorgden er voor dat binnen een week 3 kandidaten een baan vonden.

 • Deelnemers werkprojecten vinden werk

  29 maart 2018

  Het Plein werkte in 2017 succesvol samen met diverse werkprojecten in Lochem en Zutphen. De werkprojecten hebben als doel om mensen met een uitkering en een grote afstand tot werk weer perspectief te bieden op werk. In 2017 vonden 26 deelnemers een betaalde baan. Het gaat om deelnemers, die een Participatiewet-uitkering hebben via Het Plein en al lange tijd geen werk hebben.