Werk zoeken met ondersteuning

Het Plein kan u ondersteunen wanneer u werk zoekt. Soms is een gesprek met een van onze Pleincoaches voldoende om u op weg te helpen. Maar Het Plein kan u ook meer hulp aanbieden. Wat u nodig heeft, bepaalt u samen met uw Pleincoach.

U zoekt werk?

Het Plein kan u ondersteunen bij het vinden van werk. In de hal van Het Plein liggen mappen met actuele vacatures. Wilt u uw CV aanscherpen? Of uw sollicitatiebrief aan ons voorleggen? Dat kan! Ook als u geen uitkering van Het Plein heeft. Maak een afspraak. Kom langs of bel naar 0575 - 595 700.

U kunt ook extra ondersteuning krijgen als  u aan de slag wilt als part time zelfstandige.

Extra ondersteuning

Is werk voor u niet vanzelfsprekend? Heeft u wat extra hulp nodig? Dan is er het Poortprogramma van Het Plein. In dit programma gaat u aan de slag met uw eigen route naar werk. U onderzoekt waar uw kwaliteiten liggen en wat u nodig heeft om wel een baan te vinden. Die route schrijft u, met hulp van Het Plein, op in een plan van aanpak.

Aan de slag

Als uw Plan van Aanpak af is, gaat u aan de slag met de activiteiten die u hebt gekozen. Voor veel mensen betekent dit dat ze werkervaring op doen in een bepaald werkveld. Het Plein heeft een aantal projecten waar u de ruimte krijgt om werkend te leren. Op basis van uw behoeften en leerdoelen. Er is ook een beweegproject waar u aan deel kunt nemen. Klik op het project voor meer informatie. 

Van een aantal projecten hebben we een film gemaakt. Zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden.

Kantoor en administratie

Horeca & Winkel

Klussen, onderhoudswerk en buitenwerk

Bouw en techniek

Kom in beweging