Driekant

Driekant is een biologische bakkerij, waar brood en banket wordt gemaakt. En we verkopen onze producten in twee winkels en twee lunchrooms. Het team bestaat uit vakmensen en mensen die werkervaring op doen.

In de Driekant Training werkt u een half jaar lang enkele dagdelen per week mee met behoud van uw uitkering. In overleg bepalen we wanneer u precies werkt en wat uw werkzaamheden zijn.

Dit kunt u doen bij Driekant:

  • werken in één van de bakkerijen
  • bedienen in één van de winkels of lunchrooms
  • inpakwerk en facilitaire taken (bedrijfscatering en bedrijfshuishouding)

Meer dan Meedoen Training
Driekant heeft een bijzondere plus. U ontwikkelt zich bij Driekant door mee te werken maar ook door opleidingsonderdelen te volgen: kunstzinnig werken, lichaamswerk en coaching (individueel en in groepen).

Alle onderdelen samen vormen een training waarin u in een half jaar uw ontwikkeling naar werk kan doormaken. Als u aan alle onderdelen voldoende hebt deelgenomen, krijgt u aan het einde van de opleiding een certificaat waar in uw kwaliteiten en ontwikkeling worden omschreven.

Meer informatie? Bekijk hier het filmpje.